Denk Crypto Mining kan niet milieuvriendelijk zijn?

Denk Crypto Mining kan niet milieuvriendelijk zijn? De Cryptomato Might Make You Think Again
RICK D. MAART D. 22 MAART 2018 | 22 MAART 2018 | 11:00 UUR

Een in Praag gevestigde cryptocurrency ondernemer heeft een nieuwe manier bedacht om het energieverbruik van zijn crypto mijnbouwinstallaties te compenseren. CNBC heeft een rapport gepubliceerd over Kamil Brejcha van de digitale valutawissel NakamotoX. Hij heeft besloten om de immense warmte die zijn mijnbouwactiviteiten opwekken, te gebruiken voor zijn tomatenplanten.

Bitcoin Code dat beetje groener maken

Het klimaat in Tsjechië zorgt voor een kort groeiseizoen. Dit betekent dat er veel producten binnenshuis geteeld moeten worden. Brejcha had het ingenieuze idee om de warmte van zijn mijnbouwactiviteiten direct in zijn kas te pompen. Bitcoin Code met deze ‘software’ Hierdoor zou hij zijn gewassen tot ver in de winter kunnen verbouwen.

De mijninstallaties gebruiken veel elektriciteit en zoals bij de meeste apparaten zijn ze niet 100% energiezuinig. Ze produceren veel warmte die moet worden afgevoerd. Normaal gesproken wordt deze warmte weggenomen van de booreilanden om oververhitting te voorkomen. Voor Brejcha leek dat verspilling. Hij besloot dat hij de warme lucht direct in zijn kas zou leiden. Dit zou hem in staat stellen om veel later door te gaan met het produceren van tomaten dan hij voorheen had kunnen doen.

De ondernemer ging naar Twitter om te pronken met de heerlijk uitziende producten die hij “Cryptomatoes” noemt:

Bekijk afbeelding op Twitter
Bekijk afbeelding op Twitter

Wie kan zich voorstellen Bitcoin Trader

Wie kan zich voorstellen dat de mijnbouwcryptocratie en de Bitcoin Trader met deze ‘software’ landbouw kunnen samenwerken? De eerste partij cryptomaten is klaar om geoogst te worden. We gebruiken de overtollige warmte voor de tomatenkas en het werkt: -)

1:45 PM – 10 mrt, 2018
3,077
1.368 mensen hebben het hier over
Twitter Advertenties info en privacy
Omdat hij afkomstig is uit een land met progressieve drugwetten zoals Tsjechië, vroeg een Twitter-gebruiker Brejcha waarom hij niet had besloten om cannabis te kweken in plaats van tomaten. De groenvingerige cryptoliefhebber antwoordde dat het te moeilijk was om een vergunning te krijgen om medicinale cannabis te kweken en dus hadden ze gekozen voor “tomaten en andere groenten”.

Anderen waren geïnteresseerd in meer details van de operatie. Brejcha hield zijn antwoord echter geheim. Hij wees er echter wel op dat een groot deel van de energie die naar de mijnoperatie ging, afkomstig was van milieuvriendelijk bioafval:

“Kortom, we zijn een heimelijke start van de landbouw en creëren een symbiotische oplossing op het gebied van landbouw, energie en blokketen.